pierś kaczki w chińskich smakach :)

pierś kaczki w chińskich smakach :)

przyprawiamy solą, pieprzem i chińską przyprawą "5 smaków".
nacinamy skórę na mięsie i smażymy po 15 minut z każdej strony (najpierw skórą na dół).

kolejne >

agga7

agga7

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

anulkaz

anulkaz 3 dni temu

Super danie:)

astra40

astra40 2 dni temu

Ale pyszności!!!

steffek

steffek wczoraj

Kaczka... chińskie smaki... to lubię :-))

dodaj komentarz

kolejne >

X

Serwis garnek.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies