[24948051]

dziś na obiadek kaczka faszerowana jabłkami i pomarańczami z nutą estragonu,bazylii, suszonej zbieranej o świcie wraz z poranną rosą pokrzywy i dziurawca z pól karkonoskich, przyprawiona
;cynamonem,imbirem,pierzem cytrynowym i kolorowym i solą, glazurowana miodem lipowym ,

kate39

kate39 2013-02-24

ło matko,same frykasy!!!

rita41

rita41 2013-02-24

Od samego opisu głodna się zrobiłam...Marysiu, Jesteś mistrzynią!

tabea

tabea 2013-02-24

palce lizac !

mada31

mada31 2013-02-24

super! ciekawy przepis. Poczulam sie jak u mnie (mieszkam w kaczym regionie Francji); smacznego Marysiu

halka

halka 2013-02-24

Zrobiłam się głodna.....

wlodek1

wlodek1 2013-02-24

i jak dbać o linie

dodaj komentarz

kolejne >