wiem trochę późno;)

wiem trochę późno;)

...tak się dziś udka szykowały do faszerowania;)

irusia

irusia 2012-08-26

Musza byc pyszne ale napisz jak to sie robi i czym faszerowane, pozdrawiam

alex75

alex75 2012-08-26

Irenko faszeruje pieczarkami smażonymi na masełku z cebulką plus ser żółty starty na tarce;)takie niby nic ale ludzie chwalą;)noi pieke je w niższej temperaturze i krócej niż takie hmmm z kośćmi;)

anulkaz

anulkaz 2012-08-27

Wyciągasz kostki a udek alex?ale chyba pałeczki odkrawasz:)

alex75

alex75 2012-08-27

Aniu wyciągam wszystkie kośći;)z pałek też;)bo właśnie do pałek najwięcej farszu wejdzie;)no może po nadzieniu nie wyglądają dokładnie jak orginał ale się staram;);)

dodaj komentarz

kolejne >