siabat4 2015-11-21
Nie ma to jak gorący rosołek
na taki pochmurny listopadowy dzień...
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/fn5orucjtjph3vm4e4qjm1rb84/indexweb.htm
lunia05 2015-11-21
Zawsze podziwiam co u Ciebie na talerzu ale walory estetyczne zastawy też doceniam, a jest co podziwiać.
re; serki moczę 24 h w solance, teraz dałam ok 40 gr soli na 1 litr wody(wodę daję kranową) po wyjęciu posypuję czym się da, albo nie posypuję. Idzie do wędzenia, u mnie się wędziło około 4 godziny najpierw w temp 50-60 st a później około 100 st. Naprawdę są wspaniałe.
Pozdrawiam cieplutko.
frykasy 2015-11-21
Danusiu, wiesz co Ci powiem, że jesteś mistrzynią w gotowaniu i prezentowaniu tych Twoich rosołków....bardzo smakowicie, pozdrawiam Cię serdecznie:))
(komentarze wyłączone)