evita 2017-05-10
... :)
u mnie też gołąbki... jeszcze siedzą w garnku...
Nie jadłam z sosem pieczarkowym... robię z sosem warzywnym z przewagą selera naciowego i dużą ilością koperku, zaciągnięty lekką sasmażką i na końcu śmietana oraz tradycyjne z sosem pomidorowym z też z koperkiem... dzisiaj właśnie takie bedą... :)
No to smacznego Danusiu...
frykasy 2017-05-10
Niedawno skończyliśmy jeść nasze, ja mam dosyć gołąbków na najbliższe miesiące, ale Tobie życzę smacznego, pysznie wyglądają :)))
alagol 2017-05-10
Ja robiłam gołąbki na długi majowy weekend, teraz zrobię dopiero jak młoda kapusta będzie na tyle duża, że nada się na gołąbki. Z sosem pieczarkowym jeszcze nie robiłam. Na ogół robię z sosem pomidorowym. Pozdrawiam.
alik61 2017-05-10
a to tak jak podpisałam:Pilot Tower...kolejny biurowiec firm,których logo na dużym zdjęciu...tyle wiem Siostro;)
mariol7 2017-05-10
Gołąbków z pieczarkowym to ja chyba jeszcze nie jadłam. A musi to być smaczne! :-)
(komentarze wyłączone)