........

........

......już się kisi od soboty pod stołem w kuchni.

elza100

elza100 2012-11-07

Ja zakisiłam 3 gliniaki i już mam pyszną do jedzenia ,część już w słoikach .....Ale daję tylko kminek ,sól i marchew ..Kiedyś w dużej beczce dawałam też całe główki kapusty na gołąbki i jabłka ,,,

jaska15

jaska15 2012-11-07

super,na swiateczny bigosik...

antoni3

antoni3 2012-11-07

Re:....a to 2-gi gliniak,pierwsza partia już w słoikach w piwnicy.

tasama

tasama 2012-11-07

Jaka będzie pyszna suróweczka ..mniammm..

jaworr

jaworr 2012-11-07

Swojej roboty, jest raz swojskie, zdrowsze i lepiej smakuje....:))

basik52

basik52 2012-11-07

Antonio ja to juz widze pachnacy bigos na talerzu:))
Milego wieczoru zycze. Dobranoc Antonio:)))

jadtan

jadtan 2012-11-07

No i kto tu ma talent kulinarny :-) kapuste od lat kisili moi rodzice ja niestety kupuje w sklepie :-)

wika53

wika53 2012-11-13

Własna noga – bosa i solidnie wyszorowana. To w niej tkwi tajemnica kapuścianego smaku. Nie zastąpią jej żadne tłuczki ani drewniane ubijaki :)

dodaj komentarz

kolejne >