2 bułki bagietki
2 opakowania serka valbon
20 dag salami
15 dag szynki
200 gram wędzonego łosia ( na tacy)
zielony koperek
sałata karbowana
sałata roszponka
natka pietruszki
masło ziołowe
czarne lub zielone oliwki
kolorowa papryka
ziele czarnuszki
Bagietkę pokroić na kawałki ( w miarę równe) posmarować masłem ziołowym lub wg uznania.
Na każdy kawałek ułożyć po listku sałaty.
Teraz sami wg własnej fantazji układamy, wędlinę , salami , łososia i pokrojony serek valbon.Dekorujemy , natką, koperkiem,oliwkami , papryką, posypujemy czarnuszką lub dekorujemy wg własnego pomysłu.
Smacznego.
Przekąska jest pracochłonna , ale warta wypróbowania, zachwyci naszych gości.
dodane na fotoforum:
zuza59 2011-12-03
Ale smaczny obrazek :)