niusia1

niusia1 2016-06-11

Pycha ja miałam dopiero. Re
-dziękuję za komentarz i dlatego, że ich przybywa pokazuję a niektórych to nudzi

anulkaz

anulkaz 2016-06-11

re:Niusiu, masz piękny ogród i oczko, to jest się czym pochwalić:)Jak niektórych to nudzi, to przecież mogą nie oglądać:)Ja zawsze chętnie popatrzę, bo lubię takie widoki:)

jola09

jola09 2016-06-11

Pysznie wygladaja Aniu po moich malo zrobilam sladu juz nie ma

ewunia3

ewunia3 2016-06-11

Ja bede dzisiaj na jutro robiła .Już czuje ich smak mmm.

choco13

choco13 2016-06-11

Pysznie!

ewaiza

ewaiza 2016-06-11

pysznie wygladaja golabki ;-) tez mam chec tylko tu mam problem z kupieniem nowej kapusty

alik61

alik61 2016-06-11

nie pogardziłabym...;)

reni51

reni51 2016-06-11

uwielbiam!

pantoja

pantoja 2016-06-11

Jak je widzę natychmiast staję się głodna. Jedno z bardziej ulubionych dań. Na szczęście mam stale w zamrażarce. Jak robię to z dużej ilości by mieć co zamrozić. Kapuściara jestem, nawet bigos mam jeszcze w zamrażarce. Z połowy mięsa robię z ryżem a połowę z kaszą perłową, jęczmienną. Mięcho też mieszane. Mielę 1 kg cielęciny, 1 kg indyka i 70 dag świńskiej szynki.
Mam dobry sposób na łatwe obieranie liści. W dużym garze gotuję wodę, wycinam głąba wrzucam kapuchę a w dziurkę po głąbie nalewam trochę oleju. Bardzo łatwo odchodzą liście o prawidłowej miękkości. Nawet zimą to się sprawdza...

astra40

astra40 2016-06-12

Coś pysznego!

dodaj komentarz

kolejne >