Pasztety ze śliwką i żurawiną.

Pasztety ze śliwką i żurawiną.

Dzisiejsza produkcja ☺

Uzbierało mi się gotowanego mięska różnego rodzaju, które po ugotowaniu zup przeważnie zamrażam. Później dogotuję tylko wątróbkę i robię pasztety. Ale wszystkich nie piekę od razu. Takie surowe zamrażam i kiedy mam ochotę lub gości, to na dobę przed upieczeniem wyciągam z zamrażalnika i dopiero piekę. I zawsze mam świeże i pyszne.
Upieczone i zamrożone często się kruszą po rozmrożeniu, a te są po prostu pyszne.
Polecam ten sposób:)

evita

evita 2018-09-18

Dobry sposób...
Pięknych snów życzę... dobranoc... :)

anad60

anad60 2018-09-18

Apetyczne paszteciki Olu,i jak polecarz ten sposób
to my będziemy tak robić. Zawsze mrozimy upieczone
nie kruszą się ale Twój sposób bardzo dobry.
Godny polecenia. Smacznego życzymy.
a co do ogniska to siostrzenica z Irlandi przyleciała
z córką,więc była Imprezka.

niusia1

niusia1 2018-09-18

super pomysł z tym mrożeniem no i pyszne pasztety

babcia1

babcia1 2018-09-19

fajny sposób..

oliwkaa

oliwkaa 2018-09-19

to jest bardzo dobry pomysł !
re:
też kupiłam serwetnik w KiKu ale białych nie było ....

krysty9

krysty9 2018-09-19

ale będzie wyżerka. Dawno nie robiłam, bo sama dla siebie, to po prostu nie chce się

zabula

zabula 2018-09-19

Pięknej środy życzę :)

ewci1

ewci1 2018-09-19

Olu ,ale poczynilas smakowite jedzonko i to jeszcze na zapas ,wiesz to swietny pomysl z tym zamrozeniem jeszcze nie upieczonego pasztetu,napewno tez tak zrobie:)...szczegolnie ze sliwka bardzo lubie:)

niusia1

niusia1 2018-09-19

oby jak najdłużej ciepło było ja uwielbiam nawet upały

isia2

isia2 2018-09-20

wow, dobra gospodyni zawsze dobrze przygotowana

ssstu6

ssstu6 2018-09-20

...pomysl superowski ale fakt ,że goście "zjedzą wszystko" podoba mi się najmniej ; )))

ewaiza

ewaiza 2018-09-22

dobry pomysl z tym zamrazaniem

dodaj komentarz

kolejne >