Postawiłam na paprykowy smak rolad i sosu - coś jak skrzyżowanie tradycyjnych rolad z leczo .
Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
TU:https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2011/10/paprykowe-roladki-zawijane-ze-schabu.html
dodane na fotoforum:
reni50 2011-10-15
to mi się podoba...lubie takie dania...
ozgadan 2011-10-15
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ—
Przyszłam, bo jesteś niezwykłą OSOBĄ
przyszłam przywitać się z TOBĄ
Przyszłam Ci życzyć słońca na niebie
i przede wszystkim pozdrowić Ciebie...
MIŁE GO
R A D O S N E GO
WEEKENDU ŻYCZĘ :)
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ—
beata3 2011-10-15
MIŁEJ SPOKOJNEJ NOCY ŻYCZĘ POZDRAWIAM FOTKA SUPER
lila08 2011-10-15
Grażynko...sorry ,że pytam ...te skórki z razowca to na smak? czy w jakimś innym celu...
miłego wieczoru i spokojnej nocy:)))
bunia 2011-10-15
lila08- razowiec dla smaku , tak samo można wrzucić do sosu mięsnego skórkę razowca albo pokruszony piernik - daje smak i zagęszcza sos ( tu akurat nie bo tylko cienkie paski więc tylko mięso od środka nabierze smaku - i chleb wchłonie np sok z papryki ). Ja dużo sosów zagęszczam utartym piernikiem lub rozgotowuję w sosie razowiec zamiast robić zasmażkę .