Karkówka ,,malowana " czarną porzeczką

Karkówka ,,malowana " czarną porzeczką

Lubię kompozycje smakowe mięsno- owocowe . Kwaskowata konfitura z czarnej porzeczki doskonale nadaje się do marynowania wieprzowiny.

Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
TU:https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/01/karkowka-malowana-czarna-porzeczka.html

dodane na fotoforum:

maxomen

maxomen 2012-01-14

`❤SERDECZNIE POZDRAWIAM❤
❤UŚMIECH SERCA ZOSTAWIAM - HENIEK ❤
....WSPANIAŁEGO WIECZORKU...
**** DOBREGO SPANIA*****
^^^^RADOSNEGO WSTAWANIA^^^^
,,,,,,,,SMACZNA FOTECZKA,,,,,,,,

WIESZ BUNIU A JA LUBIE SKÓRKĘ Z CYTRYNY W SYROPIE HI HI HI

bunia

bunia 2012-01-14

Cwaniak :) Kandyzowanej nie mam - ale mam cytrynówkę może być ?

kris13

kris13 2012-01-14

a ja wolałabym porzeczkę czerwoną albo żurawinę nawet bo w czarnej ten zapach...............

bunia

bunia 2012-01-14

kris13 - też kiedyś mnie drażnił - teraz jakoś mi przeszło - a w żurawinie i czerwonej też robię .

baygel1

baygel1 2012-01-15

I ja również lubię połączenia tego rodzaju. Najbardziej z mięs smakują mi właśnie owoce ,jako dodatki.

dodaj komentarz

kolejne >