Gołąbki wg Babci Basi ( z koperkiem)

Gołąbki wg Babci Basi ( z koperkiem)

Jak to dobrze mieć czasem w zamrażarce żelazny zapas.
Jedna z prostszych odmian gołąbków. Te wyjątkowo mi smakują bo zamiast zwykle dodawanej natki pietruszki - Mama dodaje dużo koperku. Podajemy same dużą ilością sosu bo sporo w nich ryżu, posypując dodatkowo po wierzchu usiekanym koprem , pieprzem i dla dekoracji drobno pokrojonym pomidorem.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni\"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/10/goabki-wg-babci-basi-z-koperkiem.html

dodane na fotoforum:

jonna

jonna 2013-10-03

Smaczne gołąbki, każdy je chętnie wcina.....Pozdrawiam Buniu.....

watroba

watroba 2013-10-03

szkoda że nie można skosztować , wyglądają tak smakowicie , pozdrawiam ...

dodaj komentarz

kolejne >