Pikantny sos koperkowo-rzeżuchowy

Pikantny sos koperkowo-rzeżuchowy

Przyjęło się , że sos koperkowy sos to sama łagodność. Nic bardziej błędnego. Już kilka razy udowodniłam, że wystarczy minimalny dodatek jakiejś przyprawy lub połączenie z innym składnikiem i już mam całkiem nowy sos ( tak robiłam dodając skórkę cytrynową, chrzan, winogrona, ser). A ,że po Wielkanocy rośnie sobie jeszcze sporo rzeżuchy to czas ją wykorzystać.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni ,,

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2015/04/pikantny-sos-koperkowo-rzezuchowy.html

dodane na fotoforum:

olga22

olga22 2015-04-13

...i marchewkowa róża!ładne

krystin

krystin 2015-04-13

Pięknie,smacznie,zdrowo.Pozdrawiam Cię:)

alik61

alik61 2015-04-13

pięknie i na pewno pysznie:)

lisek52

lisek52 2015-04-14

Smacznie i zdrowo.

izolek

izolek 2015-04-15

Moja rzeżucha dorasta to wypróbuję.
Dobry pomysł.

dodaj komentarz

kolejne >