Smakuja jak marmoladki , a pachna.....polecam!!!!
Jabluszka umylam, wydrazylam specjalnym nozykiem, ulozylam w naczyniu zaroodpornym.Posypalam cukrem,na zewnatrz i w srodku jablek, tak samo cynamonem, do srodka rodzynki, na to wiorki masla przykryc naczynie i zapiekac ok 40 min...
dodane na fotoforum:
choco13 2015-01-11
A tutaj bardzo populärne w okresie jesienno zimowym, , z rozgrzewajacym cynamonem i odmiana jablek tez musi byc odpowiednia, szara reneta itp.
malarka 2015-01-11
(¯`·.·´¯)♡.P O Z D R A W I A M .....
.`·.,(¯`·.·´¯)♡.CIEPLUTKO .....
___`·.,(¯`·.·´¯)♡.MIŁEGO DNIA.....
______`·.,,.·´♡.Zyczę _____apetyczne zjadła bym sobie :)