Wczoraj nabylam wloska kapuste, co tu wymyslec? hmmm

Wczoraj nabylam wloska kapuste, co tu wymyslec? hmmm

niusia1

niusia1 2015-10-02

trzeba było nie przekrawać i zrobić gołąbki; a teraz?- ugotować i polać masełkiem z tartą bułką

dosiak

dosiak 2015-10-02

Uwielbiam gotowaną w sosie mięsnym - podduszone mięsko wyjąc a w to włożyc kapustę i ugotowac....dla mnie pychota :), pozdrawiam :)

anulkaz

anulkaz 2015-10-02

Wykrój głąba i ugotuj ją jak kalafiora, potem polej ją przesmażoną bułką tartą, z masełkiem,pycha:)

lulka1

lulka1 2015-10-02

ja robię z włoskiej gołąbki , pycha :)

mattik

mattik 2015-10-02

cieplutkie, jesienne pozdrowienia przesyłam :))

slawa1

slawa1 2015-10-02

Też tak robię jak anulka,obwiązuję nitką ,gotuję ( nie rozgotować).Ściągam nitkę i bułeczka z masełkiem do polania.
Pozdrawiam.

dodaj komentarz

kolejne >