"cos"na zab

"cos"na zab

papryka faszerowana nadzieniem"golabkowym",zapieczona z serem....

dodane na fotoforum:

bunia

bunia 2008-09-27

Pycha ! do kwadratu. Pozdrawiam

dyrek

dyrek 2008-09-27

W jakiej temperaturze i ile czasu zapiekasz?

ewik1

ewik1 2008-09-27

Czy została choć jedna???????????

cudolik2

cudolik2 2008-09-27

ewik1--zostaly....dwie..:)wskakuj przez monitor,zjemy:)

cudolik2

cudolik2 2008-09-29

dota2002--temp.ok.180 stopni,ok.30 minut:)smacznego!

mada88

mada88 2008-10-07

co danie t lepsze....smacznie wyglada.... ummm

cuisine

cuisine 2009-09-19

Co prawda wegetarianką nie jestem, ale czasami dla odmiany faszeruję paprykę i cukinię farszem bez mięsa - przy okazji robienia mięsnego farszu dla męskiej części rodzinki... ;)

Do podgotowanego ryżu dodaję sporo jarzyn, rozdrobnionych i podsmażonych na oleju (seler, marchewka, cebula, por) oraz posiekaną zieleninę (szczypiorek, koperek, natka pietruszki oraz młodziutkie "środkowe" listki selera). Doprawiam sporą ilością maggi oraz pieprzem, vegetą i czosnkiem.

Polecam :)

dodaj komentarz

kolejne >