Przepis
Ugotowane i ugniecone ziemniaki ,ugotowana kiszona kapusta- wymieszać najlepiej na gorąco dodać pieprzu,2 ząbki czosnku drobno pokrojony,nakropić przyprawą maggi,i dolać troszku tłuszczu zebranego z zupy,wtedy lepiej składniki się łączą powinno być lekko papkowate .Podaje się to do żeberek lub golonki ale i z każdym mięskiem dobrze smakuje!Kapuste płukać tylko jak jest bardzo kwaśna.A proporcje pół na pół
prosze spróbować !
dodane na fotoforum:
diablo4 2009-11-18
Niech każdy odnajdzie swoje, szczególne regiony… zakątki… miejsca… przystanie – wszelkie okolice nieważne jak dalekie, lecz zawsze bliskie sercu i żywe we wspomnieniach.... pozdrawiam i miłego wieczorku życzę ... :)) ...
korka 2009-11-18
Hm, muszę to zrobić
Napiszę Ci jak mi to smakowało
Dziękuję :)
danka1 2009-11-18
świetnie podane więc i pewnie tak smakuje.
erykia 2009-11-18
Ciemna noc nad światem krąży
do snu każdy z nas już dąży
Więc po cichu pukam do drzwi
i Dobranoc mówię ci...