Dynia orzechowa zapiekana z serem pleśniowym

Dynia orzechowa zapiekana z serem pleśniowym

genianly dodatek do wszystkiego! Plastry dyni zalać pół na pół mlekiem z rosołkiem ( może być z kostki, ale swój lepszy!) Piec przykryte w średnio nagrzanym piekarniku przez pól godziny , potem zdjąć przykrywkę, posypać pokruszonym serem pleśniowym, zapiec jeszcze z 15 minut i gotowe.

kolejne >

delish

delish

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

babcia1

babcia1 4 dni temu

Wygląda bardzo smakowicie!!

astra40

astra40 3 dni temu

Super pomysł!

dodaj komentarz

kolejne >

X

Serwis garnek.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies