chrupanina poświąteczna

chrupanina poświąteczna

po tych bombach soli i tluszczu, tych kiełbasach, szynkach, mazurkach i sernikach czas na chrupanko, odrobinę proteiny i antyoksydanty. I dobre aminokwasy oraz Omegę 3. Prócz tego- to jest bardzo smaczne!

od godziny dwunastej- seler naciowy, jagody amerykańskie, ser owczy feta, czarna fasola, pestki z dyni ( niesolone) ogórek szklarniowy i papryka.Jajko na półmiękko stanowi sos sałatkowy ( jak się rozleje). Liczyć się należy z możliwością turbodoładowania przez kilka następnych dni- unikać przestrzeni zamkniętych z większą ilością ludzi. Chyba, że szybko chcesz się ich pozbyć ;)

dodane na fotoforum:

malako

malako 2017-04-25

popieram:)

olivik

olivik 2017-04-28

To, co lubię :-)

steffek

steffek 2017-04-29

Ha ha ale ladnie napisane :-) w zasadzie znajduje sie tam wszystko co lubie poza tym ze pestki dyni zajadam lekko prażone ponoc tak lepiej...
Pozdrawiam :-)

oya04

oya04 2017-04-30

bardzo madra ta chrupanina )

dodaj komentarz

kolejne >