Dynia orzechowa zapiekana z serem pleśniowym

Dynia orzechowa zapiekana z serem pleśniowym

genianly dodatek do wszystkiego! Plastry dyni zalać pół na pół mlekiem z rosołkiem ( może być z kostki, ale swój lepszy!) Piec przykryte w średnio nagrzanym piekarniku przez pól godziny , potem zdjąć przykrywkę, posypać pokruszonym serem pleśniowym, zapiec jeszcze z 15 minut i gotowe.

babcia1

babcia1 2017-12-14

Wygląda bardzo smakowicie!!

astra40

astra40 2017-12-15

Super pomysł!

izolek

izolek 2017-12-18

Super -coś dla mnie.

lucilla

lucilla 2017-12-19

podziwiam jak można lubić ser pleśniowy...pleśń....to pleśń brrr

delish

delish 2017-12-21

lucilla, zapewniam cię, że ani ser ani danie nie zaatakuje cię ze zdjęcia i nie zmusi do zjedzenia. komentarz twoj jest zbędny.

dodaj komentarz

kolejne >