Indyczka

Indyczka

Z sumakiem, ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem, a w środku cała cebulą i jabłko. Upieczone do perfekcji niższej temperaturze, co gwarantuje chrupiącą skórkę i soczyste mięso. Moja indyczka przed pieczeniem ważyła ok 6 kg.

anad60

anad60 2020-12-04

a już chciałam napisać z zachwytem o Kurcze Pieczone *;*
a to Indyczka pięknie upieczona .....mniam *;*

astra40

astra40 2020-12-04

To musi być niebo w gębie! Wygląda obłędnie! Ale bym zjadła tę skórkę spieczoną!

olivik

olivik 2020-12-05

Zamawiam udko ;-)

ssstu6

ssstu6 2020-12-06

...heee, smakowicie sie prezentuje !!! : )
"u nas" będzie dopiero "na święta" ; ))

kimeraj

kimeraj 2020-12-14

Nieustająco zachwycam się nad Twoimi zdolnościami łączenia smaków i tworzenia cudności kulinarnych *,*

zoltar

zoltar 2021-12-11

Łał! Niesamowicie pięknie upieczone! Cała galeria jest smaczna-i wszystko tak pięknie podane.A zastawa,naczynia -cudne!

Dziękuję za przepis :)

dodaj komentarz

kolejne >