Ryż gotujemy z łyżeczką kurkumy.
Fasolka mrożona - podsmażamy na masełku
Rybkę (dowolną morską) pieprzymy solimy posypujemy papryką ostrą i estragonem skropimy sokiem z cyrtyny, smażymyy na patelni grilowej na masełku :)
Sos.
łyżkę mąki przesmażamy z margaryną lub masełkiem jak kto woli. Cały czas mieszając dodajemy mleka aż do uzyskania takiej konsystencji sosu beszamelowego. Dodajemy łyżeczkę musztardy francuskiej, dwie szczypty cukru i szczyptę kurkumy.
maxmen 2011-03-14
Mniam...:)))
kot54 2011-03-14
kochana, pyszne....pyszne.....dobry przepis.....mniam...
Pozdrawiam :)
magdabo 2011-03-14
Gratuluję pomysłu - jest super !
Pozdrawiam cieplutko ...
magdabo 2011-03-14
re: tak aż sama byłam zaskoczona taką ilością kwiatów ... dobranoc !
magdabo 2011-03-21
Witam w pierwszy dzień wiosny ...)