***

***

czyżby już zdążył w tym roku rozsiać te swoje zarodniki....a wiecie,że nawet dość dobrze smakują one usmażone na masełku tylko te młodziutkie,co prawda osobiście nie jadłam ale taką opinię słyszałam.....hi,hi ...jakby nie było prawdziwych grzybów....

lila08

lila08 2011-01-19

pierwsze słyszę...no właśnie ...jakby nie było prawdziwych :0

alemark

alemark 2011-01-19

ale fajny... nie znam sie kompletnie na grzybach...

jerry61

jerry61 2011-01-19

Młode ,białe w środku są jadalne[smaczne]nie mylić z purchawicą olbrzymią-całkowita ochrona

irenna

irenna 2011-01-19

,,ciekawe.......

grzyb

grzyb 2011-01-19

całkiem dobre :p
ale najlepiej ususzyć i zmielić XD

extensa

extensa 2011-01-19

Witaj Elu - pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę, a grzyby lubię wszystkie...

jaworr

jaworr 2011-01-19

.....wyglada, jak jakis stary garnek...)))

(komentarze wyłączone)