i własnym sposobem zrobione na małosolne.
maxmen 2010-07-17
Jeszcze flaszka by się przydała...taka "polskiej produkcji księżycowej"...:)))
halinam 2010-07-18
Smakowicie wyglądają ,poczęstuję się ,miłego wieczorku :)
mirka01 2010-07-20
slinka cieknie..pozdrawiam
malgo91 2010-07-21
Same rarytasy serwujesz Andrzeju ...... ja zaczynam wyjadać ogórki już na drugi dzień po zakiszeniu . Rzadko udaje im się dotrwać do stanu " małosolny " ....:))
Gorące pozdrowionka :))
danka 2010-07-24
Co nasze najlepsze nie ulega wątpliwości...dziś również robiłam....gdybyś był w Polsce zaprosiłabym Cie na degustację:)
pozdrówka z upalnych nadal Siedlec
wgr51 2010-08-01
jaaaa,nie ma to jak polskie ogorki!....pozdrawiam.