Robilam z tego przepisu
https://umutsepetim.com/2016/05/biskuvili-yas-pasta-tarifi-biskuvili-balerin-pasta.html
1 budyn czekoladowy ugotowac na gesto( ja ugotowalam 2 ale bylo troche za duzo ,ciezko jest utrafic ) jak troszke przestygnie dodac pare lyzek nutelli .Dokladnie wymieszac i przekladac ciastka jak na filmiku . W przepisie na krem jest bita smietana , ja mialam polski krem jogurtowy ( dalam 2) z torebki jest smaczny i gesty . Kremem posmarowac gore ,potem zdjac obrecz tortownicy i wysmarowac boki ( nie zalowac kremu na gore i boki ) Odstawic wszystko na noc do lodowki . Na nastepny dzien rozpuscic czkolade w kompieli wodnej jak troszke przestygnie ( dosc ciepla ma byc ) posmarowac gore .U mnie zostal krem jogurtowy z poprzedniego dnia to udekorowalam .Wstawilam na 2 godz. do lodowki , a potem mozna juz jesc Dopisze ze w orginale sa 2 rodzaje herbatnikow jasne i ciemne ,ja mialam tylko jasne
niusia1 2016-06-30
re;dzięki- nic trudnego tylko trzeba mieć ochotę do roboty i chętnych do jedzenia:)))
halinag 2016-06-30
REWELACJA.. ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD NIM A TU PROSZE JEST WYPRÓBOWANY..
IZIU WYKONANIE PERFEKT:))
babcia1 2016-06-30
super.. szkoda że dokładnie nie ma opisu tego budyniu z kremem !!ale może i się doczytam jakoś z tłumaczem!
babcia1 2016-06-30
Pięknie odtworzyłaś z tego przepisu no cóż Ręka Mistrza!
babcia1 2016-07-01
Dzięki za uświadomienie no kurcze nie doczytałam!!
oliwkaa 2016-07-02
rewelacja ! Fajny torcik ,trzeba zrobić ;0))