Ufff, pierwsza próba

Ufff, pierwsza próba

ale daleko jeszcze do ideału, niestety baaardzo daleko.......

cudolik2

cudolik2 2013-05-11

Własnym oczom nie wierzę....zrobiłaś już pierogi?,tak szybciutko?...ja dzisiaj też znowu robiłam,do zamrożenia...dziś zrobiłam 54 szt.;)))a robiłaś ciasto na wrzątku?

ewalu

ewalu 2013-05-11

Ciasto robiłam dokładnie wg Twojego przepisu, tylko że z połowy podanych proporcji, (bo bałam się, że mi nie wyjdzie, więc mniejsza strata). Nadzienie, to pieczarki, kapusta kiszona i cebulka. Już mniej więcej wiem o co chodzi z tym ciastem, więc będą dalsze próby. Do Wigilii powinnam się nauczyć.
Dziękuję Ewuniu:)

anetka

anetka 2013-05-11

wygladaja super

cudolik2

cudolik2 2013-05-11

To powiem Ci,że miałaś gorzej,jak robiłaś z takim farszem,Twój farsz jest trudniejszy do współpracy,niż na ruskie pierogi,ale jak"załapałaś"o co chodzi z ciastem,to jest najważniejsze...ciekawa jestem,jakie Ci to ciasto po ugotowaniu wyszło,i czy Ci smakuje takie,czy się nie porozlepiały pierogi?bo jak Ci takie nie smakuje,daj żółtko i mniej zimnej wody.:))))

kofta73

kofta73 2013-06-09

Spoko, z doświadczenia wiem, że za każdym razem wyglądają zdecydowanie lepiej :) A te wyglądają całkiem przyzwoicie, bo przecież na pierwszy rzut oka poznać, że to pierogi :)

dodaj komentarz

kolejne >