Grzybowy czas

Grzybowy czas

...kurki w sosie śmietanowym z duzą iloscią natki pietruszki i płatkami papryczki chili,plecam uzyc smietanke kwasna i slodka...

dodane na fotoforum:

niusia1

niusia1 2017-09-19

ja poproszę bez papryczki- bardzo smaczne i tak będzie;) re- no właśnie mam jeszcze trawę bambusową ale zawsze o nie zapominam,a ta o którą pytasz ja też nie znam z nazwy,ale pamiętam sprzedawca kojarzył ją z jęczmieniem?

ewjo66

ewjo66 2017-09-19

lecę po łychę :-)))

asia70

asia70 2017-09-19

Ach zaraz tam będę :-) :-) uwielbiam

ezbro7

ezbro7 2017-09-19

jakie pyszności Ewuniu!!!Miłego popołudnia!!!!

isia2

isia2 2017-09-19

wow, moge sobie wyobrazic te eksplozje smaku

astra40

astra40 2017-09-19

Bardzo smakowicie wygląda ! Coś pysznego !

amarea

amarea 2017-09-19

Bądź moją Kucharką.... Proszę! ;))

asiao

asiao 2017-09-20

Bardzo apetycznie!

evita

evita 2017-09-20

Pyszny sos... znam jego smak...

Dnia z uśmiechem życzę...
Pozdrawiam Ewciu... :)

davie

davie 2017-09-20

Wspaniały sosik i do tego pachnący ...:)

jaska15

jaska15 2017-09-21

wspaniale:))

lidia23

lidia23 2017-09-21

wyglądają bardzo apetycznie i zdjęcie wspaniałe!!

steve62

steve62 2017-09-24

KURKI SĄ (CHYBA) SMACZNYM GRZYBEM, CHOĆ JA TEGO NIE DOŚWIADCZYŁEM. UWIELBIAM GRZYBY I MÓGŁBYM JE JEŚĆ CODZIENNIE. NIESTETY MARNY ZE MNIE KUCHARZ ZATEM NIE UMIEM ICH ZROBIĆ SENSOWNIE. KIEDYŚ SPRÓBOWAŁEM NA MAŚLE ALE ZUPEŁNIE NIE SMAKOWAŁY. TO PEWNIE MOJA WINA A NIE GRZYBÓW. ZUPKA WYGLĄDA ŚWIETNIE. NA PEWNO SMACZNA.

dodaj komentarz

kolejne >