Obiad

Obiad

włoski gulasz z kurczaka....
Podwójną pierś z kurczaka pokroić w kostkę i zamarynować w oliwie, sosie sojowym i przyprawach, pozostawić na 2godz w lodówce. 1 cebula, 3 łodygi selera naciowego, 1 spora marchewka, 6-8 pieczarek, garść groszku zielonego. Wszystko pokroić i podsmażyć na tłuszczu (u mnie olej kokosowy) ok 10 min. Zamarynowane mięso podsmażyć na tłuszczu ok 10 min i po tym czasie wymieszać z warzywami, podlać rosołem, doprawić do smaku i dusić jeszcze chwilę tak aby nie rozgotować warzyw, powinny być chrupkie, na koniec można zagęścić mąką ziemniaczaną.

dodane na fotoforum:

jmania

jmania 2016-01-31

Pyszny obiad, takie lubie...

isia2

isia2 2016-01-31

o wyglaa bardzo delikatnie

isia2

isia2 2016-01-31

re: jeszcze w 2010 wazyłam 20 kg wiecej. Potem chudlam powoli, az do zeszlego roku kiedy trend sie odwrocił i przytyłam 6 kg. Nie musze byc idealna, ale przynajmnije 2-3 kg musze zrzucić bo taki trend moze sie skonczyć jo-jo.

(komentarze wyłączone)