Z serii szybkich i latwych...

Z serii szybkich i latwych...

Kielbaska "wloska" z podsmazona cebulka i zielona papryka (troszke dodatkowo podtuszona, ale nie za mocno, bo lubie je troche twardsze, posypalam odrobina tymianku, oregano i czosnku). Wszystko to na podpieczonej chrupiacej bulce paryskiej...

dodane na fotoforum:

maxmen

maxmen 2012-03-19

Pysznie... :)
Hahaha... ale kiełbasę wolę polską...:)))

maly52

maly52 2012-03-19

Na pewno jest to pyszne...
…Uśmiech rozdawaj od rana i kochaj wszystko co żyje,
w ludziach poszukaj dobroci, bo w każdym ona się kryje...
... serdecznie pozdrawiam...:))

mich9

mich9 2012-03-19

OOOO nie dziękuje ha ha.Pozdrawiam Grażynko.

maxmen

maxmen 2012-03-19

re.
hahaha...przecież wiem że u Ciebie trzeba kombinować i polskie zastąpić czymś podobnym.
BRAWO. :)
Mój brat na Florydzie robi tak od 20-tu lat...:)))

maxmen

maxmen 2012-03-19

re.
nie sądzę żeby zaglądał do ruskiego sklepu...hahaha... chyba że po gorzałę...:)))

kot54

kot54 2012-03-19

Dobre jedzonko....Pozdrawiam :)

abi11

abi11 2012-03-19

pojem sobie.....

ewita68

ewita68 2012-03-19

Pychota :))

ewulka1

ewulka1 2012-03-19

W Niemczech jadam bardzo podobną kiełbaskę i lubię ją bardzo...A twoje zestawienie jest wyśmienite.....:))

ewa52

ewa52 2012-03-19

Johnsonville Italian Sausage Mild.......grilowane z buleczka ;nie trzeba szukac ............wszedzie mozna kupic,wiecej nie trzeba ..........uwazam sezon za otwarty...........pozdrawiam Grazynko;

abi11

abi11 2012-03-20

Minęły zimowe miesiące zima już prawie za nami. Choć jeszcze gdzieś tam na łące- -śniegowy się ścieli aksamit. Dnia wciąż przybywa, -a słońce odważniej grzeje. Bo już za chmurami się skrywa wiosna budząca nadzieje.

galina1

galina1 2012-03-22

Pycha.

evita

evita 2012-03-22

Pyszniutkie...

dodaj komentarz

kolejne >