Po intensywnym zwiedzaniu można posilić się pajdą świeżego chleba ze smalczykiem, lub zjeść pyszne pierogi robione na bieżąco przez gospodynie.
Chętnych nie brakowało:)
meryen 2017-06-28
I kiszony ogórek do smalczyka by się przydał;) Pięknie tu przyjmują turystów.
Pozdrawiam, Halinko;)
janko47 2017-06-28
dla pierogów warto tutaj dłużej się zatrzymać..
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dzisiejszego popołudnia..
lidia23 2017-06-28
fajne miejsce aby odpocząć i coś zjeść:)
to ja wybieram pierogi bo lubię wszystko co z mąki:)
pozdrawiam serdecznie!
tesla 2017-06-28
Też stałam w tej kolejce, jednak odpuściłam, bo wcześniej najadłam się chleba ze smalcem i ogórkiem kiszonym, chleba z cebulą polaną świeżo tłoczonym olejem lnianym (na naszych oczach), a także kapuśniakami i ciastem z owocami (różne gatunki). Powrócę do skansenu na imprezę p.n. Wielki Dzień Pszczół - 8 sierpnia 2017 r.
Pozdrawiam serdecznie
katka12 2017-07-10
pierogi takie jak Sulejukowej ? :))