[30378372]

BIAŁA KIEŁBASKA
BĘDZIE NA JUTRO NA OBIADEK
POLEŻY CAŁĄ NOC W NACZYNIU ŻAROODPORNYM A JUTRO ROZGRZEJĘ PIEKARNIK NA 180.C
DO GORĄCEGO PIEKARNIKA WSTAWIĆ NACZYNIE NA 1/5 GODZINY NASTĘPNIE ODKRYĆ I JESZCZE 15 MINUT
JAK ROBIĘ TAK BIAŁĄ KIEŁBASKĘ - TO JUŻ TAKIEJ PARZONEJ NIE JEMY TA PIECZONA JEST LEPSZA

DO KIEŁBASKI DAŁAM 3 ZĄBKI CZOSNKU I 1 CEBULĘ
TO WSZYSTKO
S M A C Z N E G O !!!!!

choco13

choco13 2015-10-29

Smacznego, pozdrawiam :-)

alik61

alik61 2015-10-29

pysznie wygląda!:)

izolek

izolek 2015-10-29

To będzie uczta!
Re: czosnek i imbir do rosołu podpowiedziała mi choco13 a ja to kupiłam.

bolek13

bolek13 2015-10-29

LUBIĘ ...

styna48

styna48 2015-10-29

Uwielbiam białą ale tak pieczonej jeszcze nie jadłam, pewnie spróbuję.

dodaj komentarz

kolejne >