Bigosik....Ach

Bigosik....Ach

Jeszcze pomęczę go przez dwa dni,pożniej niech się przemrozi:)))Aaaa jeszcze trochę go przypalę:))))

iskra5

iskra5 2011-12-10

SUPERRR...KŁANIAM SIĘ MOJEJ UKOCHANEJ WIELKOPOLSCE...

karma

karma 2011-12-10

...oj widzę ,że będzie pięknie pachniał...:))

troszkę spalenizny podkreśli smak ;))hihi....dobrego...

hankag

hankag 2011-12-10

Ukłon niski:)))Wzajemnie:)))

hankag

hankag 2011-12-10

Moja babcia mówiła,że trzeba bigos leciutko przypalić:)))))

karma

karma 2011-12-10

Babci trzeba słuchać :-)

megika

megika 2011-12-10

No nie wiem Haniu, czy coś zostanie do przypalania, wygląda smakowicie...:)
Miłego dnia...:)

ela05

ela05 2011-12-10

Wygląda smakowicie....a babcie zawsze mają rację.Pozdrawiam:)

maniek1

maniek1 2011-12-10

Miłego popołudnia życze:))
Gar sie mocno przypalił i admin nie może wyczyścić hihi:)

ania57

ania57 2011-12-10

akurat głodna jestem:)) trafiło mi sie:)) kolorek apetyczny...i ślinotoku dostaje:))))
smacznego! i miłego weekendu!

piatal

piatal 2011-12-10

też ostatnio zrobiłem,,szybko zniknął,,,

ar2rek

ar2rek 2011-12-11

Oj,tylko nie przypalaj,kilkakrotnie odgrzany złapie nutę,walnij mu trochę czerwonego wina albo kroplę jałowcówki,garść kopru i dużo pieprzu.A podaj z białym chrzanem-każdemu to polecam.Bomba.Smacznego.Pozdrawiam.

dodaj komentarz

kolejne >