Jeszcze pomęczę go przez dwa dni,pożniej niech się przemrozi:)))Aaaa jeszcze trochę go przypalę:))))
iskra5 2011-12-10
SUPERRR...KŁANIAM SIĘ MOJEJ UKOCHANEJ WIELKOPOLSCE...
karma 2011-12-10
...oj widzę ,że będzie pięknie pachniał...:))
troszkę spalenizny podkreśli smak ;))hihi....dobrego...
megika 2011-12-10
No nie wiem Haniu, czy coś zostanie do przypalania, wygląda smakowicie...:)
Miłego dnia...:)
maniek1 2011-12-10
Miłego popołudnia życze:))
Gar sie mocno przypalił i admin nie może wyczyścić hihi:)
ania57 2011-12-10
akurat głodna jestem:)) trafiło mi sie:)) kolorek apetyczny...i ślinotoku dostaje:))))
smacznego! i miłego weekendu!
ar2rek 2011-12-11
Oj,tylko nie przypalaj,kilkakrotnie odgrzany złapie nutę,walnij mu trochę czerwonego wina albo kroplę jałowcówki,garść kopru i dużo pieprzu.A podaj z białym chrzanem-każdemu to polecam.Bomba.Smacznego.Pozdrawiam.