przepis na pyszy ocet z jabłek, balsamiczny

przepis na pyszy ocet z jabłek, balsamiczny

https://www.herbiness.com/ocet-balsamiczny/

Zacznijmy od dziś reklamować nową linię octów – domowych octów balsamicznych z jabłek. Taki ocet jest nawet w smaku lepszy, niż włoski oryginał. To za sprawą specjalnych dodatków – wszystkich metafizycznych przypraw, które bezwiednie dodajemy do własnych przetworów, mając 100% pewności, że są zrobione w sposób, jaki akceptujemy i ze składników, które uznajemy za zdrowe.

patrzy

patrzy 2014-02-10

fajnie, że tu jesteś!
wszystko mi się tu podoba:)

ofka63

ofka63 2014-02-11

Super, czy jak do "zaczynu" octowego dodam mój ubiegłoroczny ocet jabłkowy to będzie ok?Pozdrawiam

ineslik

ineslik 2014-02-12

Dziękuję :)))
ocet z ubiegłego roku może zadziałać, przecież nie pasteryzowałaś go. Zrób tak, jak nie zacznie się fermentacja - pomyślimy.

dodaj komentarz

kolejne >