Żeberka pieczone w zaprawie sojowo-miodowej

Żeberka pieczone w zaprawie sojowo-miodowej

Zaprawa miodowa: pół kostki masła roztopić z 2 łyżkami miodu,2 łyżki sosu sojowego. Przestudzić. Zalać przygotowane żeberka, obficie posypać przyprawą do żeberek, włożyć na kilka godzin do lodówki.
Piec do miękkości w temp.ok.180 st.C- uważać, by się nie przypaliły.

dodane na fotoforum:

aneciaa

aneciaa 2010-11-13

Pozdrawiam serdecznie malo mnie ostatnio poniewaz troszke Problemow :(

stasia8

stasia8 2010-11-13

mmmm....muszą być przepyszne...

brego

brego 2010-11-14

...jak zwykle pyszności...:)))

kufel11

kufel11 2010-11-14

nie wiadomo co wybrać żeberka czy rogaliki pozdrawiam.....

kris13

kris13 2010-11-14

Uwielbiam takie żeberka!...do tego kasza gryczana i kwaszeniak:))

gerd58

gerd58 2010-11-21

¦¦¦¦¦¦¦¦¦A
...¦¦¦ .........¦¦¦
...¦¦¦ ..........¦¦¦
...¦¦¦ ..........¦¦¦
...¦¦¦¦¦¦¦¦¦
...¦¦¦
...¦¦¦
...¦¦¦IĘKNE.

ewa29e

ewa29e 2011-04-05

jak pieknie wygladaja

dodaj komentarz

kolejne >