chleb na włoską nutę, z dodatkiem suszonych pomidorów, oregano, bazylii i tymianku
dodane na fotoforum:
iwanka1 2010-01-30
A mi dzisiaj wyszedł zakalec. I się zastanawiam czemu?
umila 2010-01-30
pychyszny widok :) tylko gdzie tę mąkę żytnią kupić:)
a makaron tak mi się jakoś zachciało..dawno nie robiłam...pozdrawiam
vesper5 2010-01-30
widać, widać że smaczny...:)))...dobrej nocy :)))
anetah5 2010-01-30
kolejny pyszny chlebek??ja dzisiaj jadłam u siostry chlebek faszerowany mięsem mielonym ,pieczarkami i papryką też bardzo smaczny!!
danka1 2010-01-31
No nie takiego nie jadłam...
petrus 2010-03-03
Po prostu poezja !
pozd
agat39 2012-01-06
.........też piekę chleb na zakwasie robionym prze ze mnie......dodaję czrnuszkę (uwielbiam jej aromat)......ziarna i otręby.....:)