BARSZCZ CZERWONY Z NALEŚNIKAMI

BARSZCZ CZERWONY Z NALEŚNIKAMI

BARSZCZYK CZERWONY
Na około 2 l rosołu wrzucić z 4-5 pokrojone buraki i 1 łyżke octu ( buraki nie straca wtedy koloru) gotować na małym ogniu około 1 godz
Dodać czosnek ,cukier i ocet , pieprz,vegete, rosołki drobiowe Smak powinien być mocno słodko-kwaśny
NIE WYRZUCAĆ buraków wtedy barszcz będzie miał intensywny kolor nawet na 2 dzien

usmażone naleśniki zwonąć w rulon , pokroic i takie ślimaczki zalać barszczem i zaraz jeść żeby naleśniki nie rozmokły zabardzo

dodane na fotoforum:

filoma7

filoma7 2013-10-19

smakowicie wygląda...pozdrawiam

ula95

ula95 2013-10-19

pomysłowo nigdy tak nie robiłam - serdecznie pozdrawiam. muszę wypróbować

kufel11

kufel11 2013-10-19

apetyczny pozdrawiam

slepiec

slepiec 2013-10-21

Apetycznie wygląda...

dodaj komentarz

kolejne >