https://www.beskidzkikk.pl/?ii-festiwal-kuchni-zbojnickiej-2010,6
https://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,13467,zbojnicy-grasowali-na-rynku.html
dodane na fotoforum:
antoni3 2010-07-25
Ta czeska para kucharzy przygotowała roladę z baraniny faszerowaną drobno zmielonym mięsem z suszonymi śliwkami i borówkami.Widoczne kluski wykonano z bułki namoczonej w mleku z dodatkiem liści pokrzywy.
piatal 2010-07-25
za jagnięciną akurat nie przepadam,,raz w holandii jadłem i była tak przyrządzona,,że sie nie poznałem,,ze z owieczki,,,
elza58 2010-07-26
kiedyś próbowałam baraninę ale nie bardzo mi odpowiadała,może nie tak była przyrządzona...a tu to wygląda smakowicie
anabela 2010-07-27
Na baraninkę, to popatrzę sobie ja.
(komentarze wyłączone)