Będzie galareta drobiowa, studzieniną zwana.

Będzie galareta drobiowa, studzieniną zwana.

Kurczaka podzielić na części.
Natrzeć sokiem z cytryny i solą.

dytka36

dytka36 2013-09-27

OOO coś tu się szykuje!!

wojci52

wojci52 2013-09-27

Widzę, że lubisz gotować. Ja lubię konsumować.
Pozdrowienia!

annorl1

annorl1 2013-09-27

o, to ja wpadne na efekt końcowy :D

lila08

lila08 2013-09-27

a dlaczego natrzeć sokiem z cytryny ??? nie znam...

dytka36

dytka36 2013-09-28

Taką studzieninę robiła w jednym z ostatnich programów Magda G. Może od niej????

annorl1

annorl1 2013-09-28

re: chętnie zrobię taką wymianę :) a krokiety wbrew pozorom są bardzo proste do zrobienia :*

dytka36

dytka36 2013-09-28

Teraz już wiem, tylko że ja się wspomogłam żelatyną więc ten Twój jest jakby nie patrzeć wartościowszy:)Zresztą moje pojęcie studzieniny kłóci się z tym co pokazała MagdaG. Z tego co ja wiem to do studzieniny dodaje się pazurki kurze i wcale nie trzeba tyle korpusów jak ona pokazała.Ale nie ja jestem specjalistą w tej dziedinie tylko ona, więc pewnie Pani G wie lepiej.No właśnie dlaczego natrzeć cytryną???Chyba przegapiłam ten moment.

aziu1

aziu1 2013-09-29

też muszę zrobić, dawno nie robiłam drobiowej

secza

secza 2013-10-12

podoba mi się ten talerzyk brązowy

dodaj komentarz

kolejne >