pasztetto hm
carla35 2018-12-11
Jestem wielbicielką pasztetu , więc to wyżej , to atak na moje kubki smakowe:) doskonale wygląda:)
carla35 2018-12-11
Czyli żadnych podrobów nie dajesz? Bo nie ukrywam, że to zgroza dla mnie;) typowo miesny Twoj:) kiedys zrobilam, ale był ciut suchy. Podobno dobrze jest dodać troche rosołu z gotowanego mięsa. Myślę, że gotowa jestem zmiwrzyc sie po raz kolejny:) dzieki Aga za zachętę przede wszystkim:)
karma 2018-12-11
hahah....do tej pory nie dawałam, ale na punkcie wątróbki mam szmergla, totalnego :-)
amarea 2018-12-11
Pobudzasz moje smaki :D
Gdybyś przycięła u góry ten ciemny pasek, a w zamian pokazała więcej dołu, to byłby to moim zdaniem, idealny kadr do książki kucharskiej! :))
karma 2018-12-11
dżizas... czas sie poprawić ! ( własnie skończyłam makarroni ), tylko kto poczyni ową książkę ? ( emo zupełnie tego nie ogarnia ;)) ?
jacek99 2018-12-13
Robienie pasztetu dopiero w planach mam :)
Nie moje dodatki do pasztetu - wolę grzybki marynowane hi hi hi
amarea 2018-12-14
Dasz radę, bo masz moc dobrych przepisów kulinarnych, a reszta nie jest już taka ważna, ale jakby co, to służę pomocą :))
P.S. A ja do pasztetu lubię dokładać ogórki kiszone, ale kwaśne pomidory też pasują :)
pentaks 2018-12-15
A ja to do pasztetu daję chleb z masłem a na to kechup hehehe oczywiście z włocławka ostry