[18072706]

Calvados gotowy do picia będzie za rok!
(w kieliszeczku tylko na próbę-oj mocny,
ale do herbatki super!)
=

Calvados pije się w temp. 5-6 st.C,
w małych kieliszkach na nóżce.
Coraz częściej podawany jest także
w koniakówkach.
Doskonale pobudza apetyt ,
calvados powoduje wrażenie tworzenia się w żołądku miejsca na posiłek)
oraz polepsza bowiem trawienie.
We Francji calvados pija się także rano do kawy – to tzw. café – calva.

ma1ma

ma1ma 2011-10-28

No trudno będę musiała poczekać ten rok aż będzie dobry...wygląda zachęcająco...

henry

henry 2011-10-29

nie rób mi apetytu!!

aniol36

aniol36 2011-10-29

No to zdrówka Marysiu...

anina

anina 2011-10-30

Jak ku zdrowotności..to musowo trzeba zrobić...Dzięki za przepisy:)))

dodaj komentarz

kolejne >