agga7

agga7 2014-02-21

owiane mgla tajemnicy ....

emilk21

emilk21 2014-02-22

Mniam,mniam,apetycznie wygląda.Milej soboty życzę.

kasztan

kasztan 2014-02-24

Dziekuje i wzajemnie:)

psychol

psychol 2014-02-24

ale Ty jesteś zdolny i jak świetnie gotujesz

kasztan

kasztan 2014-02-25

Dzięki.

pozdr

pozdr 2014-02-25

Pozdrawiam serdecznie i promyk księżyca zostawiam:)

kasztan

kasztan 2014-02-25

Dziekuję i wzajemnie:)

wariat2

wariat2 2014-02-25

jak to jest po portugalsku?

kasztan

kasztan 2014-02-25

Przyprawy z przepisu i sos piri piri:)

wariat2

wariat2 2014-02-27

a jak zamiast piri piri dodam śniegu, to będzie po eskimosku?

mattik

mattik 2014-02-27

re: jajka faszerowane: zółtko, szynka i zielona cebulka oraz odrobina majonezu :)
pozdrawiam :)

kasztan

kasztan 2014-02-27

@wariat: przykro mi, ale niestety nie znam sie na kuchni eskimoskiej.
@mattik: dziękuję i wzajemnie pozdrawiam:)

eniqma

eniqma 2014-02-27

Ciekawy zestawik i zapewne bardzo smaczny:)
Dobrej nocki:)

kasztan

kasztan 2014-02-28

Polecam i pozdrawiam:)

wariat2

wariat2 2014-02-28

Kuchnia eskimoska jest bardzo trudna i wymagająca. Myślałem że znasz się na tych wszystkich kuchniach całego świata

kasztan

kasztan 2014-03-02

Nie, ja sie dopiero ucze, ale wszystko przede mna.

dodaj komentarz