Polędwiczka wieprzowa pieczona z warzywami =)

kolejne >

kasztan

kasztan

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

choco13

choco13 2015-01-20

Coraz lepiej.

kasztan

kasztan 2015-01-20

Dzieki.

ladyf

ladyf 2015-01-20

U "miszcza" nie może być coraz lepiej zawsze musi być rewelacyjnie !!! ;)

aggaa07

aggaa07 2015-01-21

może gdybyś to robił sam a nie korzystał z pomocy uprzejmych osób, to byłbyś w stanie zauważyć różnicę pomiędzy żywnością pieczoną a gotowaną. Ale ciebie ten temat przerasta, więc zapraszam do lektury.
Piewcy twojej nieudolności, to jednak uprzejme ludziska, nawet cię chwalą zamiast wyśmiać.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Obr%C3%B3bka_cieplna_produkt%C3%B3w_%C5%BCywno%C5%9Bciowych

elba50

elba50 2015-01-21

A co to za różnica, czy coś jest pieczone, gotowane lub duszone?
Kasztan i tak tego nie rozróżnia. :)))
To na tym nieapetycznym zdjęciu, w/g mnie było gotowane na parze.
Pieczone na pewno nie było.

choco18

choco18 2015-01-21

wyśmienity rosół na kaczce i cielęcinie
Miszczu, ty to potrafisz!

kasztan

kasztan 2015-01-21

Zrobilem to sam - upieklem w piekarniku.

aggaa07

aggaa07 2015-01-21

odróżniasz parowar od piekarnika i pieczenie od gotowania?
Ty miszczu to chyba nawet herbatę smażysz.

kasztan

kasztan 2015-01-21

Tak, odrózniam.

aggaa07

aggaa07 2015-01-21

możesz podać przepis na jajko pieczone na półmiekko?

kasztan

kasztan 2015-01-21

Oczywiscie, w koncu jestem znanym blogerem i autorem kulinarnym: http://kasztanowakuchnia.blogspot.com/2014/03/babeczki-sniadaniowo-kolacyjne.html

smakoo

smakoo 2015-01-21

Oj ty chwalipięto. :)
Nie potrafisz gotować, nie znasz się na tym kompletnie.
To twoje żarcie wygląda wstrętnie!!!
Jakby je ze śmietnika wyjęto.

kasztan

kasztan 2015-01-21

Potrafie gotowac, znam sie na tym bardzo dobrze. Moje jedzenie wyglada bardzo smakowicie, jak z pańskiego stołu.

choco18

choco18 2015-01-21

ale wymiot, bleeeeeeee

kasztan

kasztan 2015-01-21

Jesli masz jadłowstręt, to pora udac sie go gastrologa. Nie boj sie zapukac do gabinetu =)

choco18

choco18 2015-01-21

na tym portalu już wszystkich wysłałeś do swojego ulubionego specjalisty. Innym pomogło ale ty cały czas nie potrafisz odróżnić jedzonka pańskiego od zlewek
Smacznego!

kasztan

kasztan 2015-01-21

Dziękuje.

baletka

baletka 2015-01-21

Pozdrawiam.

kasztan

kasztan 2015-01-21

Rowniez pozdrawiam, wzajemnie.

viki10

viki10 2015-01-21

pychotka i do tego ładnie wygląda :)

aggaa07

aggaa07 2015-01-21

dziękuję, pozdrawiam, smaczny schabik

kasztan

kasztan 2015-01-21

@viki10: dzieki =)

kitka07

kitka07 2015-01-21

Proszę nie wstawiać do fotoforum Mniam kasztanowej padliny.

kasztan

kasztan 2015-01-22

Mam prawo zamieszczac moje zdjecia na fotoforach, zgodnie z regulaminem tego forum.

kitka07

kitka07 2015-01-22

Masz prawo wstawiać fotki, a ja mam prawo je wywalić.
To moje fotoforum. Ja będę decydować o tym co się tam znajdzie.
Jak będą nadal pokazywały ohydne, nieapetyczne żarcie zostaną usunięte.
Po co mamy się męczyć?
Ty ze wstawianiem a ja z wywalaniem?
Naucz się gotować i fotografować.
Miernotę wywalam.

kasztan

kasztan 2015-01-22

Oczywiście, że masz prawo je wywalać, przecież ja tego nie neguje. Zarówno ja, zamieszczając zdjęcia na fotoforach, jak i Ty, kasując je - realizujemy swoje prawa, wynikające z regulaminu tego serwisu społecznościowego. Różnica miedzy nami polega jednak na tym, ze ja nie kwestionuje Twoich praw, a Ty moje tak. Mozesz wywalac moje zdjecia, ja sie nie gniewam, ale nie mozesz mi narzucac w jaki sposob mam uzytkowac serwis garnek.pl, o ile nie lamie regulaminu.

solemio

solemio 2015-01-23

Wg. Garnkowiczów łamiesz regulamin wstawiając takie ohydne i nieapetyczne żarcie.
Admin powinien wstawić korektę regulaminu.

aggaa07

aggaa07 2015-01-25

kasztan, przestań wnerwiać porządnych i normalnych użytkowników portalu i nie zaśmiecaj ich fotoforów swoimi odchodami

anulkaz

anulkaz 2015-03-07

A ja wierzę kasztanowi , że ta polędwica była pieczona w piekarniku. Jeżeli zawinął ją w folię aluminiową i piekł ją krótko, to się nie zrumieniła, i dlatego wygląda jak z parowaru..Po kilu minutach trzeba polędwicę, rozwinąć z góry, żeby nabrała złocistego kolorku:)
Moja mama po operacji, też sobie robiła tak mięso i nie było zrumienione, wyglądało blado:)Ważne, że dokładała dużo ziół i było bardzo smaczne.

kasztan

kasztan 2015-03-07

Wytlumaczenie jest jeszcze banalniejsze;) Po prostu poledwiczka przez czesc pieczenia przykryta byla zamrozonymi warzywami i stad moze z wierzchu nie wyglada na zbytnio przypieczona, ale calosc byla idealnie miekka. Moze inaczej byloby, gdybym piekl bez przykrycia.

dodaj komentarz

kolejne >