Faszerowane muszle makoronowe.

Faszerowane muszle makoronowe.

Farsz:
mięso mielone drobiowe, posiekana podsmażona cebulka, mrożone warzywa do zupy jarzynowej, kukurydza, czosnek i oregano, zioła prowansalskie, sól, pieprz i papryka.
Do tego na dno w naczyniu żaroodpornym sos pomidorowy doprawiony i na wierzchu muszli starty ser.
Piec 20 minut w 180 stopniach.

xaviera

xaviera 2015-11-14

pycha !!! smacznego :))

choco13

choco13 2015-11-14

Wspanialy widok! A muszle surowe czy gotowane ?

anetka

anetka 2015-11-14

mniam

goska40

goska40 2015-11-15

Wygląda pysznie chyba zrobię :-)

jokam

jokam 2015-11-17

jak cudnie, że ten dokładny przepis podałaś!
mam opakowanie takich muszli i nie bardzo wiem jak się do nich zabrać...

dodaj komentarz

kolejne >