Pstrag pieczony pod kolderka miodowo-musztardowa i warzywka w boczku.
Dzisiaj zaszalalam;)
SMACZNEGO;)
dodane na fotoforum:
oli74 2009-05-08
o kurna chata .....faktycznie zaszalałaś!!!!!!
Podane jak w 6******-owej restauracji
No, no. no ,kochana powiem Ci ze bomba:)
kocurq 2009-05-08
Ano szaleje dzisiaj,szaleje;)
A Didiego to najpierw musialam przekonac do mieszanki miodu z musztarda;)
maxmen 2009-05-08
No, no... ładne i smaczne danko. ;)))
GRATULUJĘ. ;)
kocurq 2009-05-08
Dziekuje kochani;)
Dzisiaj sie szarpnelam,ale jak znam zycie jutro znowu nie bedzie mi sie chcialo,bo w niedziele wyzerka u babciuszki.
cudolik2 2009-05-08
Lubie ryby,ale bez głowy i ogonka;)))))),tak strasznie jest,jak oczy tego co mam jeść patrzą mi na sztućce;;;)))
kocurq 2009-05-08
Oj delikatna jest z Ciebie kobita Ewuniu;)
Ja te pstragi sama ubilam i sprawilam;)
Wole wiedziec,ze jem swieze,a z filetami to roznie bywa.....
bunia 2009-05-08
Cudo- poproszę o podpowiedź co do pierzynki miodowo-musztardowej .Czy tam na wierzchu jest sezam ? Fantastycznie wygląda wszystko .Warzywa najpierw blanszowane ? Pozdrawiam i miłego wieczoru.
kocurq 2009-05-08
No warzywa trzeba najpierw zblanszowac i warto przy fasolce szparagowej dodac odrobine sody ,to nie straci koloru.
Groszek cukrowy najlepiej zawijac i smazyc surowy,bo trzyma wiazanki i najlepiej smakuje w winie.Aha!
po smazeniu redukuje w odrobinie bialego wina.
A kolderka,to musztarda ostra i miod akacjowy-wedlug uznania.
Zamiast sezamu w orginalnym przepisie sa migdaly siekane,ale jakos zawsze zapomne je kupic;)