Co blendujemy?!
- pół szklanki kaszy jaglanej
- 2 jaja
- pół szklanki jogurtu naturalnego
- 4 łyżki kakao
- 4 łyżki ksylitolu (lub innego słodzika)
- 2 łyżki oleju kokosowego (lub innego tłuszczu)
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 2 miarki odżywki białkowej
Wrzuć wszystko do blendera, zblenduj i przelej do foremek. Piekarnik 180 stopni, 30 minut. Jedno "ale"... kaszę jaglaną na początku gotujemy i blendujemy schłodzoną. :)
isajew 2017-12-08
sranie do ryja na wynos
krisao 2017-12-10
Hehe. Słyszycie, Janusze. Wstańcie kiedyś od tego telewizora, odstawcie piwsko i nauczcie się czegoś praktycznego. Foczki na to lecą. Pozdro.
rahemos 2017-12-10
te na dole to nawet się uśmiechają :-)
isajew 2017-12-10
Kris, Ty palisz? Widzę tam paczkę marlborasów.
rahemos 2017-12-16
twoja stara ma na imie cerber
isajew 2017-12-16
XD
kr0pka 2018-02-08
Myślałeś może o założeniu bloga kulinarnego?
Może byś się w tym sprawdził? Być może to jest coś, co pozwoli Ci się wreszcie usamodzielnić? Pomyśl nad tym!
Zdjęcie ciekawe - świetna inspiracja. Pozdrawiam :)
autssan 2018-02-15
jprdl widac ze kcguwno
autssan 2018-02-15
zrzygam sie :)