lussi44 2007-11-20
Joasiu, ja już zrobiłam żeberka wg receptury Kuemiego... palce lizać.... buźka, pozdrawiam
zosia56 2007-11-20
...to zaluj nawet nie wiesz jakie to wspaniale uczucie . a chmury !!!!!!!!!!!!!!! tego sie nie da opisac .:)
kasialina 2007-11-20
kochany marceli!!!
agata39 2007-11-20
........dlaczego jesteś taki zamyślony.........)))))))))))))))))
agata39 2007-11-20
.......a który przepis.........????????........chcesz....????????......bo nie wiem...)))))))))
agata39 2007-11-20
przepis na rafaello mam taki:biszkopt z 8 jaj z olejkiem migdałowym ,krem budyniowy,wiórki kokosowe smażone na 1 łyżce masła z 1 łyżką cukru, trochę go zmodyfikowałam i jak przekroję polewam go likierem amaretto z cytryną i smaruję powidłami z agrestu własnej produkcji(przetarty w trakcie smażenia przez sito)i na to kładę krem.....posypuję smażonymi wiórkami kokosowymi.....jest pyszny.........))))))))))))
izulka2006 2007-11-21
CAŁY RAFAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ ;))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~ćałuski robaczku~~~~~~