ezbro7

ezbro7 2012-03-29

świetny pomysł,prosze Cię o przepis,pozdrawiam cieplutko

harpia4

harpia4 2012-03-29

ja zawijam w płótno,ściągam sznurkiem i wieszam obok ciepłego kaloryfera na 4 dni ;)

kot54

kot54 2012-03-29

a gdzie powiesisz...bo ja się tak zastanawiam ...
gdzie powiesić , żeby dobrze się wysuszył schabik...
Będzie super smaczny karczek ....Miłego wieczoru :)

ewita68

ewita68 2012-03-29

Oj bedzie co jeść :))

kukura

kukura 2012-03-29

Wyschnie i co dalej...pod nóż???

danwi66

danwi66 2012-03-29

mam pytanie,,,,,kupiłam schabik jestem w pierwszej fazie:) umyłam wytarłam natarłam cukrem i do lodówki...a teraz patrzę a tam sok puściło mięsko....tak ma być?czy cosik nie tak zrobiłam?...

kris13

kris13 2012-03-30

a ja zawijam w "arkusz" z gazy 50x50 cm_chyba najlepiej ;)

jolanka

jolanka 2012-03-30

o to będzie jedzenia::))

dodaj komentarz

kolejne >