................ nastawilem winko z dzikiej rozy .........
dodane na fotoforum:
dyrek 2008-09-14
Już były u Ciebie przymrozki????
Moja babcia robiła taki rodzaj wina po pierwszych przymrozkach
crakadil 2008-09-14
Jak już dojdzie to ci dam adres..........jestem światowej marki degustatorem :)))))
crakadil 2008-09-15
Jak już, to owo "Alleluja i do przodu" ,to mi powiedz jak to winko dojdzie do stanu właściwego do spożycia.......wtedy to "poszły konie po betonie" :))))))) Pozdrowiony ..........
andlot 2008-09-16
no to za jakis czas dasz w dyunie
andlot 2008-09-16
adolfo expres
andlot 2008-09-16
http://pl.youtube.com/watch?v=L6yIUYKtaPE&feature=related
romma 2008-09-17
to kiedy będzie dobre...:)??Serdeczności przesyłam.
crakadil 2008-09-18
Pozdrowiony...... zaprawdę 11 jest słuszne albowiem mleczaj wełnianka i rydz toruński straszliwie trujące są i toksyczne.........
karotka4 2008-09-18
Witaj Liseczku :)
Dawmo Cię nie widziałam...
No, ale teraz wszystko jasne - zajęty byłeś "przygotowaniami" do zimy... ;)
...a zaproponowaną przez Ciebie na jesienne wieczory miksturę - też sobie cenię... :)))
jolciazb 2008-09-18
..kolor słuszny...*)
...a smaka...i...moc....poczekamy...*)
karotka4 2008-09-19
Ja zaś moje jabłuszka kroję w cząstki... część z nich się rozgotuje w garze (nie mylę z Garnkiem.pl, broń Boże!;), a część występuje w kawałeczkach, co uwielbiam! Potem jabłka trafiają do słoików, tak jak w Twoim przypadku. ;)
Myślę, że każdy sposób jest na swój sposób dobry... ;)
azen2 2008-09-20
no gdybys napisal dzielo z przed trzech miesiecy...
tak przyjdzie jeszcze czekac
ale na cudo sie zanosi...
jakuba 2008-09-20
ale super!!!
oj.......pamiętam ten smak...
moi dziadkowie robili wyśmienite winko z dzikiej róży;-)))
magda34 2008-11-06
ja czekam na sake za pare dni będzie dobra