gotujemy z mamą pyszny obiadek .. :))
Tęsknię za moimi dziewczynkami (córcią i wnusią ), a teściowa nas uziemiła na dwa tygodnie nie mówiąc że ma półpaśca buuuu :(
*zdjęcie zrobione telefonem
lulka1 2013-11-15
my nie chorujemy tylko mamy kwarantanne , nie chcemy Lili zarazić chorubsko ponoć rozwija się do dwóch tygodni ..
luna19 2013-11-15
powiem tak.. twarda bedzie wtedy jak sie nie dopilnuje i zacznie sie gotować zamiast parzyć .. albo za wczesnie wyjmie .
luna19 2013-11-15
do mięs nie, tylko do szynkowara, ale ja nie mam. radze sobie, wazne jest by nie pozwolic zagotować się wodzie, wędlina ma sie parzyć w 90 st .. kiedy sie zagotuje to wszystko stracone, nie dość ze sie skurczy to bedzie mieso twardsze. ja robie juz od dwu lat i zawsze jest ok
tom71q 2013-11-15
Uch spokojniejszy jestem ..czytam i patrze na foto... zatrzymałem sie dłużej na tym że zrobione telefonem... ale takiej techniki jeszcze nie ma ;))
dosiak 2013-11-16
Ale rośnie laleczka....moja mam też właśnie chorowała na półpasiec i straszliwie baliśmy się aby Julcia nie złapała ospy - lekarze trochę nas uspokoili, że jezeli malutka jest karmiona piersia to na 99,9% nie zachoruje.....ale lepiej na zimne dmuchac, pozdrawiam :):)