wyrób własny ... odzwyczaiłam się kupować wędliny i pieczywo
atiseti 2015-05-28
no to zapewne ogóreczek małosolny też własnej produkcji :))))
u mnie tak samo :)))
styna48 2015-05-28
Podziwiam Cię , to jest takie czasochłonne, ale wiesz co jesz i na pewno smaczne ...
rozeta 2015-05-29
ale pyszności....ślinka kapie mi na klawiaturę....dużo pracy ale jaki efekt...chyba się wybiorę w gości do Ciebie ;) mniammmm
lulka1 2015-05-29
kupić dobrej jakości chudy boczek to połowa sukcesu ,potem natrzeć go ulubionymi przyprawami ,a najlepiej czosnkiem ,majerankiem liściem laurowym, rozgniecionym zielem angielskim , pieprzem ziołowym ,czarnym i solą zawinąć w folię spożywczą i wstawić do lodówki przynajmniej na dwie doby ...upiec
marrgo 2015-05-29
no powiedz jeszcze że to Twój własny ogóras małosolny... (no własnej roboty ma się rozumieć)
zaśliniłam klawiaturę przez Ciebie...
:o))